Samarbejdspartnere søges
Market Select samarbejder med Enterprise Estonia og IDT Hungary, the Hungarian Investment and Trade Development Agency om at søge samarbejds-partnere til deres medlemsvirksomheder i Danmark, Norge og Tyskland.

Kontakt os gerne hvis din virksomhed søger en leverandør eller en samarbejdspartner i Østeuropa...

Læs mere her om de estiske virksomheder >>

Vores kunder sigerOm Market Select
Dedikeret til din succes

Vi identificerer, udvælger og formidler kontakt til mulige nye samarbejdspartnere hvad enten der er tale om kunder, leverandører, underleverandører, distributører, agenter, grossister, produktionssamarbejdspartnere eller andet.

Vi yder rådgivning omkring eksportudvikling, sourcing, assistance som eksportchef-til-leje i forbindelse med eksporttiltag og opsøgende arbejde, sparringspartner til strategiudvikling og undervisning.

Vi arrangerer målrettede eksportfremstød for grupper af virksomheder på udvalgte eksportmarkeder.


Markedsområder
Europa, Canada, USA og Latinamerika.

Helle Fuglevig" Vi sætter en ære i at kunne dele de erfaringer og idéer vi har tilegnet os i samværet med dedikerede virksomheder og ved at arbejde på kryds og tværs af sektorer og landegrænser.

Vi værdsætter den rigdom af ressourcer der stilles til rådighed i samspillet med andres sjæle og hjerner. Dette er vor kilde til idéer, inspiration, nytænkning og innovation."

Indehaver Helle Fuglevig
 
Market Select Nyheder

Ny adresse
Pr. 15 juli 2010 flytter vi til nye lokaler på:
Gammel Nybyvej 24, Tåsinge
5700 Svendborg


Læs mere >>


Udvider med importafdeling
Market Select har overtaget dele af et tidligere firma og udvidet eksport-formidlings- og rådgivningsvirksom-heden med en importafdeling af...

Læs mere >>


EU Ambassadør
Helle Fuglevig er blevet udpeget som EU Ambassadør for kvindelige iværksættere...

Læs mere >>

 

 
Market Select ApS :: v. Helle Fuglevig :: Gammel Nybyvej 24, Tåsinge:: 5700 Svendborg :: Denmark :: Tel. 86 800 390 :: helle@marketselect.dk