Estiske firmaer søger

Estiske firmaer søger

Estiske firmaer søger

Nedennævnte firmaer søger samarbejdspartnere i Danmark og Norge.

Kontakt venligst Market Select, hvis du ønsker yderligere information om pågældende firmaer, eller du kunne ønske besøg af en eller flere af nævnte virksomheder.

Netroup – CRM og system til automatisk indsamling, styring og fakturering af forbrugsdata for el- vand- og gas-distributionsselskaber
Synerall er et smart system til automatisk indsamling og håndtering af måledata for salg og distribution af el gas og vand. Synerall løsninger omfattar de vigtigste parametre som fjernaflæsning, kundehåndtering, kontoudtog, smart metering, kundefakturering, selvbetjening via internet eller mobil, rapportering, statistik og integration med ekstern informationssystem. Kundehåndteringssystemet er fleksibelt, modulopbygget og let at installere, og det er i overensstemmelse med gældende EU-regler for måling af forbrug.

Synerall er udviklet til mindre kommuner samt til store energi- vand- og gasselskaber. Vores filosofi er at tilbyde let og gennemsigtig business application services for firmaer indenfor salg og distribution af el- gas og vand. Synerall System har i dag mere end 60.000 smart meter applikationer. Synerall er udviklet af estiske Net Group, der søger forhandlere og partnere i Danmark.
www.synerall.com
www.netgroup.ee

Viking Windows – estisk vinduesfarbikant, trævinduer

RPM Loghomse – estisk fabrikant af bjælkehuse

Ambassador
– estisk fabrikant af træhuse og –hytter i prefarbikerede elementer

Seve
– estisk producent af træhuse i prefabrikerede elementer

Q-haus
– estisk producent af træhuse i  moduler og præfabrikerede elementer

A Warehouse
–  stålkonstruktioner til landbrugs- og industrielt byggeri

K-Print
– grafisk industri

Ati Profil
– profiler i farvet PVC til farvede PVC industrigulve

Martem
– SCADA systems, Remote Terminal Units (RTUs)

Pentamet – metal expansion joints

Balti Trafo
– transformere

Lajos
– transport og shipping

Voru Empak
– polstermøbler

Ferrel
– landbrugsmaskiner

Ironsides
– store stålkonstruktioner til havne, loie og offshore, pulp and paper mm

BLRT Marketex
– Estlands største producent og eksportør af stålkonsturktioner i carbonstål (Hardox og Weldox), rustfrit stål mm. til havne,
terminaler, fundamenter til havmøller, olie og offshore mm

Krimelte
– en af Europas største producenter af isoleringsskum og fugemasse

Valent – sweaters og damestrik i norks traditionel stil og kvalitet
Valent er en estisk strik-producent ejet af designer Mall Slet. Valent producerer striktrøjer i norsk stil til herrer, damer og børn, cardigans, veste, ponchoer, jakker og nederdele med broderi i fin klassisk stil og i selektiv kvalitet. Mall Slet anvender udelukkende uldgarn, knapper og hægter fra Norge, merinould fra Tyskland og England, mohair fra Italien og Alpaca fra England. Kontakt Market Select for et katalog over Valents produkter. Valent søger agent til salg af sweatere mm til turistbutikker, cruiceships mm

Liewenthal Electronics – embedded software-udvikler
Liewenthal er en estisk R&D/ingeniør firma med speciale i  udvikling af software og embedded software til industriel kontrol, telekommunikation, audiovisuelt og andet hjemme-elektronik samt hi-fi underholdning. Liewenthal Electronics har 30 veluddannede softwareingeniører, heraf enkelte med Ph.D-tittel. Liewenthal Electronics kundekreds består af få men store internationalt kendte og meget anerkendte producenter af udstyr indenfor nævnte segmenter, der har valgt at outsource al udvikling eller dele af udviklingen af embedded software-løsninger. Liewenthals expertise omfatter microprocessors, programmerbare logiske enheder (CPLDs, FPGAs), embedded Linux deployment og PC applications. Se firmaets hjemmeside for yderligere kompetencer. Firmaets indehaver er jævnligt på dagsbesøg i Danmark og lægger gerne vejen forbi din virksomhed for et uforpligtende møde.
Hanza Tarkon– boxbuidling, elektronik og mekanik

Hanza Tarkon tilbyder alt fra design til serieproduktion og fabrikkens mange kompetencer tæller blandt meget mere kabelkonfektionering, boxbuilding, embedded solutions, metalarbejde som fræsning, standsning, drejning, svejsning mm. Hanza Tarkon har 500 dedikerede medarbejder og deres kunder tæller bl.a. Ericsson, ABB, Atlas Copco, Hvirlpool og Siemens. For mere information besøg Hanza Tarkon AS hjemmeside på tarkon.ee  og hanza.com
I starten af efteråret arrangerer Market Select et 2-dages visit hos Hanza Tarkon. Kontakt os for yderligere information hvis du måtte ønske at deltage

Koriks-Fiiber – glasfiberarmerede produkter; kanoer, tagbagebokse mm
Koriks-Fiiber søger kunder i Norge og Danmark for deres armerede glasfiber-produkter. bl.a. kanoer, kajakker, opbevaringsbokse, tagbagebokse, skibokse, bokse til strøsand, frontpaneler til ATM, udstyr til legepladser og gyngestativer som f.eks. rutchebaner, paneler og bodies til mange industriprodukter, dummier, skulpturer, badeværelsesinventar samt firmaet producerer endvidere hottubs.
Koriks-Fiiber har ønske om at sælge egne produkter som kanoer, opbevaringsbokse og hottubs, samt de ønsker samarbejde som underleverandør til danske og norske producenter, der måtte ønske at outsource produktionen af armerede glasfiber-produkter.

Toci – ATV-trailere, skov- og landbrugsmaskiner
Toci Metal er en anerkendt underleverandør af stål- og alukonstruktioner til primært landbrugssektoren. Firmaet producerer primært trailere, ATV-trailere skov- og landbrugsmaskiner og har fine refernecer i Finland og Sverige. Se endvidere Tocis profil og billeder af firmaets produkter samt den populære ATV-trailer.

Vertex Estonia – et firma under det amerikanske General Dynamics C4.
Vertex Estonia er specialiseret i udvilking og produktion af antenner til satelitkommunikation, samt udvikling og produktion af stålkonstruktioner og industrielt udstyr til primært marine- og skibsbygning, pulp & paper industrien, olie- og offshore industrien, samt firmaet har stor kompetence indenfor aluminiumssvejsning og er underleverandør af alu-brandstiger til det estiske brandvæsens udrykningskøretøjer.
Vertex Estonia søger samarbejde med norkse rådgivende ingeniørfirmaer, der udarbejder specifikationer og tegninger til tunge stålkonstruktioner, men som outsourcer produktionsdelen. Endvidere ønskes et direkte samarbejde om faste underleverancer af seriefremstillede stål- og alukonstruktioner, som eksempelvis brandstiger.

Ritsu – en af Estlands største producenter af rundtømmer- og bjælkehuse.
Ritsu har gennem flere år eksporteret til Tyskland, England og Irland og i mindre grad til Norge, og et par få leverancer til Danmark. Ritsu’s ca. 100 medarbejdere omsætter årligt for 70 mio EEK, og der produceres ca. 50 bjælkehuse årligt. Der produceres bjælkehuse på 2 square-log linier og rundtømmerhuse på 3 round-log linier. Ritsu har kontrakt med alle underleverandører, hvilket altid sikrer leverancer til tiden. Viking Windows er fast underleverandør af vinduer til Ritsu’s bjælkehuse til de nordiske markeder. Ritsu søger samarbejde med danske og norske agenter, byggefirmaer og ejendomsudvikling-selskaber med interesse i køb/formidling af estisk producerede bjælkehuse af høj kvalitet.
Jalax – estisk producent af kvalitetsmøbler i metal til kontraktsmarkedet.

Jalax omsætter for ca 6 mio EUR har 200 medarbejdere dedikeret til at fremstille institutionsmøbler i stål og metal i høj kvalitet til primært skoler og biblioteker. Jalax arbejder også som underleverandør af metalkomponenter til andre møbelproducenter, rehab-sektoren (dele til rullestole og hospitalsudstyr), producenter af skole- og biblioteksmøbler, producetner af fitnessudstyr mm. Jalax eksporterer til Finland, Tyskland, Sverige, Frankrig, USA og de andre baltiske lande. Jalax sælger sit eget produktprogram af high-end stål- og metalmøbler via forhandlere i Finland, Frankrig, Estland, Letland og Litauen. Underleverancer eksporteres til producenter i Finland, Tyskland, Sverige og USA. Jalax søger nu at blive underleverandør af stål og metalkomponenter til producenter af møbler, hospitalsudstyr mm i Danmark og Norge. Klik ind på Jalax’s hjemmeside og se deres mange kompetencer og referencer.

Benecombi – Eksportør af estisk fremstillede træartikler.
Mere end 600 træartikler der dækker alt fra fuglebure til sauna- og badeværelses-artikler, kurve, skærebrædder til det professionelle køkken, småmøbler, haveartikler og mm. Klik ind på hjemmesiden og se det fulde galleri. Benecombi søger samarbejdspartnere i Norge og Danmark i form af forhandlere af træartikler, grossister af sauna- og badeværelsesudstyr, byggevaremarkeder og lign.
Palktare – Producent af bjælkehuse i høj kvalitet

Palktare er producent af præfabrikerede bjælkehuse. 40 medarbejdere omsætter for ca 4 mio Euros.   Palktare har 14 års erfaring i eksport af bjælkehuse, og 90% af produktionen afsættes i Japan, UK, Irland, Norge og Sverige. Palktare tilbyder bjælkehuse til private, store fritidsboliger samt de har stor erfaring i leverancer af ferie- og ski resort hytter og boligkomplekser til Nordnorge. Palktare har en årlig kapacitet til produktion af ca 90 bjælkehytter af 140 m2. Palktare har et veletableret salg i det nordvestlige Norge, men søger nu samarbejde med en agent, byggefirmaer eller ejendomsudviklingsfirmaer i Oslo- og Telemarkområdet med henblik på leverancer af hytter, restauranter, hoteller mm til ski resorts. Se endvidere Palktares Thermo Loghouses på www.thermologhouses.com

Tretimber – Producent og forhandler af udendørs træbeklædning og terrasssebræder i sibirisk lærk, varmebahandlet fyr, ask og rødgran.
Den varmebehandlede ask for en gennemfarvet mørk og varm glød, og er et særdeles godt alternativ til mahogni. Tretimber eksporterer til Norge, Tyskland og Schweich og søger nu forhandlere i Danmark. Man forventer en øget fokus i fremtiden på varmebehandlet træ, da varmebehandlingen er en naturvenlig proces, hvor træet kun er behandlet med varme og damp – samt negativ omtale af fældning af ædlere træsorter sætter fokus på alternativer.

Aquator – Aquator har 12 års erfaring i produktion af spabade, og firmaet er netop nomineret til European Design Management Award. Aquators spabade er designet af de to anerkendte designere Villi Pogga og Sven Sõrmus, og Aquators spabade udstråler estetisk og stilrent design samt kvalitet. Der anvendes udelukkende anerkendte pumper fra Østrig. Aquator har stor eksport til Sverige og Finland, lidt til Norge og søger nu forhandlere i Danmark – helst med eget showroom eller alternativt en agent eller importør der sælger til det professionelle wellness-segment/spa-resorts mm.

Paisuots – Producent af havemøbler, børnemøbler og custom-made bar-møblement i primært fyr og birk.
80% af produktionen går til eksport til primært Sverige og Finland men også lidt til Tyskland og Østrig. Fabrikken har kapacitet til at producere 1000 havestole og 250 haveborde om måneden. Paisuots søger forhandlere i Danmark til deres produktprogram
Pinest – Pinest producerer fingerskaret og laminerede ”L” og ”T” profiler som underlevernacer til vindues-, dør-  og trappefabrikanter.
Pinest søger underleverancer til danske og norske vindues- dør- og trappefabrikanter, der kan aftage 45-48 m3 (Truckload) ad gangen. Max produktions-kapacitet er 1000 m3 om måneden.

Estiko Plastar – Estiko Plastar er den ledende producent af plastik-emballage i de baltiske lande.
180 medarbejdere omsætter årligt for 20 mio euros. Estiko Plastar har i alt 10 produktionslinier og har nyligt investeret i en ny 3-layer linie. De tilbyder print (med reverese) i 8 farver op til en bredde på 1,34 meter. Estiko Plastar tilbyder også sammensvejste pakninger i forskellige materialer som eksempelvis til røget laks. Primære kunder er producenter af pottemuld, papir, byggematerialer og tekstil (puder, madrasser mm) samt fødevarproducenter. Estiko Plastar har ekport til Island, Finland, Rusland, Irland og Norge og søger nu at komme ind på det danske marked med LDPE emballage med print til producenter af frosne fødevarer, ost, fisk, rejer mm.

Sorbus OÜ
Sorbus er producent af økologiske sæber. Indehaver af Sorbus er allergiker og har igennem mange år eksperimenteret med produktion af  forskellige slags sæber til hendes egen følsomme hud, og i dag producerer hun et bredere udvalg af økologiske sæber for sart hud, nogle indeholdende citron, andre honning, glycerin, tjære, soya m.m. Sorbus leverer sæber af høj kvalitet og søger kunder i Danmark i form af øko-butikker, sæbebutikker, online-butikker mm. Kontakt Market Select hvis du ønsker at blive forhandler af økologiske sæber.