VELKOMMEN

VELKOMMEN 

Din genvej til netværk, viden og vækst

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi hjælper din virksomhed til vækst ved at finde dine nye kunder på nye eksportmarkeder.

Market Select er et uafhængigt eksportkonsulentfirma, og vores team arbejder dedikeret og kontinuerligt med at etablere faste kontakter og handel mellem producenter fra et land og købere fra et andet land.

Vi arbejder over hele verden og har kunder fra Skandinavien, Baltikum, Ungarn, England, Irland, Finland, Italien, Holland, Mauritius, Ukraine, Marokko og Peru, og vi har hjulpet disse kunder ind på nye markeder fra Skandinavien til Sydafrika, fra Canada til Sydkorea. og fra Chile over Argentina til Australien.

Market Select har arrangeret mere end 3.000 B2B-møder for en række virksomheder i mange sektorer siden 2007 – i lande som EU-lande, Norge, Canada, Mexico, Argentina, Chile, Peru, Libyen, Sydafrika, Japan, Sydkorea og Iran.

Services inkluderer:
• Markedsundersøgelser
• Business Matchmaking og B2B-møder
• Organisering af forretningsrejser og delegationsbesøg til andre lande (EU, Canada, Latinamerika)

10 års dedikeret arbejde bragte Market Select til en AAA-rating af Binode i 2018 og 2019, den højeste kreditværdighed, der kan opnås. I året for den verdensomspændende pandemi faldt kreditværdigheden til et A, men vi arbejder nu hårdt på at få os tilbage til en AAA-rating. Vi takker vores loyale kunder for, at vi er på vej, og vi håber, at vi sammen kan vende tidevand til glæde og fordel for os alle.

 

NYHEDER 

HVORFOR OS

En skæv indfaldsvinkel

Market Select fokuserer på mennesker. Det  handler om at finde de bedste kontakter, de bedste kunder, de bedste partnere, det bedste match og at tilpasse sin virksomhed, tjenester og produkter i samarbejde med dem.

Hvorfor altid fokusere på de 4 P’er: Product, Place, Price and Promotion?

Hvorfor ikke de 4 K’er: Kunder, kontakter, koncept og knofedt?

Det handler om filosofi og integritet, det handler om tillid og troværdighed. Og det handler selvfølgelig om udholdenhed og ikke mindst vedholdenhed, for intet kommer af sig selv

Dedikeret til din success

Vores tjenester er målrettet vores kunders krav og er klart defineret i henhold til deres ønsker. Ingen opgaver er ens, da virksomheder har forskellige krav og vinkler til kunder og markeder. Market Select arbejder både på små og afgrænsede opgaver såvel som på større og løbende opgaver. Selvom vi er en lille virksomhed, påtager vi os gerne store udfordringer.