Historie

HISTORIE

2007

Market Select ApS etableredes i Silkerborg 7. december 2007.

I fobindelse med Agromek i Herning var otte mexicanere inviteret med som gæster for at besøge messen samt se nærmere på dansk produceret udstyr og inventar til svineproduktion. Helle Fuglevig deltog på vegne af et par danske producenter af udstyr og inventar i oktober 2007 i den årlige svinekongres i Mexico og kom her i kontakt med gruppen af mexicanske svinebønder fra Capitiro. Denne gruppe stod overfor at etablere et kooperativ, og blev ved bekendtskab med de danske produkter interesseret i at se nærmere på muligheden for at indkøbe dansk inventar til deres kommende projekt. Efterfølgende blev gruppen inviteret til Agromek i Danmark, og de havde nogle fornøjelige og meget inputsrige dage rundt i landet. Market Select varetog koordineringen af de i alt ti dages visit.

2008

Fra 5. – 7. juni deltog Market Select på World Pork Expo i Des Moines, Iowa, USA på Ikadan System USA’s stand. World Pork Expo er verdens største trade show indenfor svinesektoren og tiltrækker over 30.000 svineproducenter, udstillere og andre besøgende fra hele USA og store dele af verden.

Market Select arrangerede i perioden 21-29. juni 2008 en tur til Argentina målrettet svinesektoren.
Der blev tilbagelagt ca. 2000 km på få dage og aflagt besøg hos et par af de større svineproducenter og investorer til kommende projekter.  

2009

Market Select modtager en gruppe af 8 estiske firmaer, og arrangerer matchmaking i Danmark for disse firmaer.

Senere på året arrangerer Market Select matchmaking i Danmark for en gruppe af 7 ungarske firmaer under Hungarian Investment and Trade Organization.

D. 5. oktober 2009 i Stockholm blev 100 kvinder udnævnt som EU-Ambassadører for kvindelige iværksættere og en lille udvalgt skare, heriblandt Helle Lykke Fuglevig, blev hædret under en gallamiddag af Kronprinsesse Viktoria. Kronprinsesse Viktoria udnævnte en ambassadør fra hvert af de ti lande, fra Danmark, Helle Fuglevig

2010

Market Select flytter domicil fra Silkeborgs skov og sø til Tåsinges strand og vand. Samtidigt udvides forretningen med ny afdeling Targethouse, der varetages af Rene Lykke Lindskog Jensen. Targethouse tilbyder visuel kommunikation indenfor skiltning, bannere, rullereklamer, outdoor annoncering, grafiske løsninger, profilbeklædning mm. 

2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017

Market Select modtager en delegation af 10 tekstil- og fødevareproducenter fra Mauritius og arrangerer meet-the-buyer events i Horsens og København. Ialt 100 møder afholdt på 2 dage.

Market Select fejrer 10 års jubilæum i december 2017.  

 

2018

Market Select modetager den højeste kreditrating AAA, og vi er stolte over at 10 års intenst arbejde og vedholdenhed – samt ikke mindst vores trofaste skare af kernekunder – har ført os til den højeste og flotteste vurdering, der gives i manage lande. I Danmark er kun 2,7% af det samlede danske erhvervsliv rated i denne kategori. Vi  kan hermed vise vores kunder og leverandører, at vi er en pålidelig samarbejdspartner. 

2019

Market select er sponsor ved Danish Basketball Federations pokalkamp i Horsens i februar.

20 tyske lokalpolitikere og Bundesministerium für Ernährung und Landwirtschaft fik en succesfuld tur til Danmark for at lære om gode tiltag og udveksle erfaring indenfor udvikling af landdistrikts-områderne. Market Select arrangerede turen, der gik til Gram Slot, Food Innovation House, Vejle, Erhvervshus Fyn, Odense, ThaisenHus, Ringe, Svendborg Kommune og Business Lolland Falster.

Market Select er medarrangør af receptionen for Organic Estonia på Nordic Organic Food Fair i Malmø, Sverige samt vi arrangerer B2B møder i København på vegne af en delegation under Organic Estonia.

Market Select fejrer det danske flags 800 års jubilæum i Tallinn sammen med dronningen af Danmark, det dansk-estiske Handelskammer og mange festgalde danskere og estere.

Market Select arrangerer B2B møder for en gruppe af hollandske underleverandører, der gæster Danmark i august.

Market Select arrangerer B2B møder i Stockholm, Sverige for en gruppe af estiske fødevarerproducenter.

Market Select opnår for andet år i træk den højeste kreditrating AAA

2020

Først på året modtager Market Select en delegation af 16 tekstil-producenter fra Ukraine og arrangerer meet-the-buyer events i Brædstrup og København. Ialt 200 møder afholdt på 2 dage.

Herefter tvinger pandemien os i knæ, og vi må indstille mange planlagte aktiviteter og messer. 

Sidst på året bliver der travlt igen – meget travlt – men det er dog svært at få noget igennem og skabe resultater i disse kaotiske tider. 

2021

Rekordår

2021 har været et begivenhedsrigt år hos os. Efter utallige udskydelser af mange projekter og meget stilstand i 2020, har vi heldigvis haft utroligt travlt med at indhente det forsømte, og det har udmøntet sig i mange spændende kundeprojekter, og 2021 bliver et rekordår for Market Select.

I marts arrangerede Market Select et salgswebinar af 7 estiske producenter af hjemmekontormøbler, kontorløsninger og B2B-kontraktmøbler. 60 skandinaviske indkøbere deltog på webinaret. Den optagede begivenhed kan ses her.

I juni arrangerer Market Select online B2B-møder med skandinaviske tekstilindkøbere for 16 marokkanske tekstilproducenter

Året har derudover blandt andet budt på en del opgaver for både danske og udenlandske firmaer, med at arrangere møder rundt omkring i Europa trods diverse udfordringer; showroom i Danmark med alpaca-tekstiler fra Peru; mange online matchmaking-projekter for bl.a. fødevarelproducenter fra Ukraine; deltagelse på Figap messen i Zaragoza i Spanien samt på Nordic Organic Food Fair i Malmö på vegne af kunder; og sidst men ikke mindst organisering og messedeltagelse på den danske fællesstand på Free From Functional Food i Amsterdam med 17 danske fødevareproducenter.

Vi er meget taknemmelige for den tillid, vores kunder har vist os, og vi bestræber os hele tiden på at blive bedre, så vi kan levere de bedste løsninger og den bedste kundeservice.

2022

Vi ser frem mod det kommende år