Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår

Året synger på sidste vers og Market Select vil gerne benytte lejligheden til at ønske vores kunder og samarbejdspartnere god jul og godt nytår, samt give en kort opdatering på året der gik i Market Select.

 

Rekordår

 

2021 har været et begivenhedsrigt år hos os. Efter utallige udskydelser af mange projekter og meget stilstand i 2020, har vi heldigvis haft utroligt travlt med at indhente det forsømte, og det har udmøntet sig i mange spændende kundeprojekter, og 2021 bliver et rekordår for Market Select. Året har blandt andet budt på en del opgaver for både danske og udenlandske firmaer, med at arrangere møder rundt omkring i Europa trods diverse udfordringer; showroom i Danmark med alpaca-tekstiler fra Peru; mange online matchmaking-projekter for bl.a. fødevare- og møbelproducenter fra bl.a. Estland og Ukraine; deltagelse på Figap messen i Zaragoza i Spanien samt på Nordic Organic Food Fair i Malmö på vegne af kunder; og sidst men ikke mindst organisering og messedeltagelse på den danske fællesstand på Free From Functional Food i Amsterdam med 17 danske fødevareproducenter.

Vi er meget taknemmelige for den tillid, vores kunder har vist os, og vi bestræber os hele tiden på at blive bedre, så vi kan levere de bedste løsninger og den bedste kundeservice.

 

Glædelig jul og godt nytår

 

Slutteligt vil vi gerne sige tusinde tak for samarbejdet i 2021, og vi glæder os til at fortsætte dette i det nye år.

Vi ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår.

 

De venligste hilsner

Rene & Helle